Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ISE 2018: MMD predstavlja najnovejše inovacije profesionalnih monitorjev Philips

Najnovejša linija profesionalnih monitorjev Philips ponuja impresivne barve, eleganten in preprost dizajn za še večje udobje ter izboljšano produktivnost

ISE 2018: MMD predstavlja najnovejše inovacije profesionalnih monitorjev Philips

Najnovejša linija profesionalnih monitorjev Philips ponuja impresivne barve, eleganten in preprost dizajn za še večje udobje ter izboljšano produktivnost

Ljubljana, 30. januar 2017 – MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, bo na sejmu ISE 2018 pokazal svojo predanost briljantnim barvam, vrhunski ločljivosti in najsodobnejši tehnologiji. ISE (Integrated Systems Europe), največji sejem AV sistemske integracije na svetu, bo potekal od 6. do 9. februarja 2018 na RAI sejemskem prostoru v Amsterdamu. Podjetje MMD bo svoje inovacije predstavil na razstavnem prostoru Philips 10-K170, kjer bo pokazal številne novosti, ki naredijo delovne procese lažje in bolj produktivne.

MMD bo na sejmu ISE 2018 še posebej izpostavil:

Široka paleta briljantnih barv za živopisne slike: opremljen s kristalno čistim QHD IPS zaslonom za polne barve in široke kote gledanja, 328P6AUBREB omogoča uporabnikom, da vidijo veliko sliko, brez da bi pogrešili katero koli podrobnost. Ta model je idealen za poslovne uporabnike, saj ponuja periferno priklopno postajo preko enega kabla za poenostavitev delovnega prostora in povečanje produktivnosti, kot tudi nov USB 3.1 Tip-C kabel za ultra hiter prenos podatkov. Ta model ima SmartErgoBase stojalo, ki zagotavlja ergonomske nastavitve in tako uporabniku pomaga ohraniti maksimalno udobje gledanja, medtem ko način LowBlue ohranja oči sveže in zdrave tudi po dolgem času, porabljenim pred zaslonom.

Enostavno povezovanje in kristalno čiste IPS slike: tudi model 241B7QUPBEB je idealna izbira za poslovne uporabnike. Ta monitor iz Philipsove B-linije omogoča uporabnikom s priključkom USB-C tako polnjenje kot enostaven priklop prenosnega računalnika preko enega kabla za hiter prenos podatkov in videa na IPS zaslon polne visoke ločljivosti. Izjemno tanek okvir monitorja maksimizira območje gledanja, kar je še posebej primerno za postavitev več zaslonov eden zraven drugega. Stojalo SmartErgoBase omogoča uporabnikom ergonomske nastavitve, možnost EasyRead omogoča izkušnjo branja kot na papirju, način LowBlue in tehnologija Flicker-Free pa zagotavljata večjo produktivnost in zaščito oči uporabnika.

Idealen vsestranski monitor: širok nabor funkcij naredi monitor 243V7QJABF idealen za različne vrste uporabnikov, še posebej tistih v izobraževalnem sektorju. Tri-stranski skoraj brezokvirni IPS 16:9 zaslon polne visoke ločljivosti zagotavlja jasne in živahne slike od roba do roba, medtem ko funkcije, kot so SmartContrast (za bogate črne detajle) in SmartImage (za enostavno optimiziranje nastavitev slike) zagotavljajo izjemen prikaz slike. Tehnologije Flicker-free, LowBlue in EasyRead pomagajo ohranjati zdravje oči. Skupaj s temi inovativnimi funkcijami se monitor zaradi svoje kompaktne in tanke zasnove, vgrajenih zvočnikov in VESA standarda lahko prilagodi vsakemu prostoru.

Ostre slike in trajnostni eko-dizajn: še en monitor, ki je posebej primeren za izobraževalni sektor, je 241B7QPJKEB, ki združuje učinkovitost, estetiko in okolju prijazno tehnologijo. Philips PowerSensor zaslon zmanjšuje porabo energije in uporablja 85% reciklirane plastike ter ohišje brez PVC/BFR delcev, da doseže največjo učinkovitost z minimalno škodljivim vplivom na okolje. Vgrajeni stereo zvočniki zagotavljajo izjemen zvok kot je tudi sama slika, medtem ko integrirana spletna kamera zagotavlja maksimalno zasebnost, saj jo je mogoče izvleči, kadar je to potrebno in jo skriti, ko je ne uporabljate več. S tehnologijo IPS za polne barve in široke kote gledanja, ultra-tankimi okvirji za brezhiben videz in SmartImage nastavitvami za enostavno prilagajanje slike, je ta monitor naravnost čudovit. Opremljen z funkcijo LowBlue Mode, tehnologijo Flicker-Free in stojalom SmartErgoBase, pa zagotavlja maksimalno produktivnost in udobje.

Napredni dizajn in impresivni panoramski pogled: model, ki bo zagotovo vzel sapo obiskovalcem sejma, je 349X7FJEW, opremljen z ukrivljenim zaslonom formata UltraWide 21:9, 100 Hz odzivnim časom in tehnologijo AMD FreeSync, ki skupaj omogočajo idealno izbiro za profesionalce, kateri potrebujejo brezhibno grafiko. Z izjemnim 34-palčnim zaslonom in s kristalno jasnimi slikami ločljivosti 3440 x 1440 pik, ta monitor zagotavlja maksimalno doživetje. Tanek okvir zagotavlja brezhiben videz, MultiView tehnologija pa omogoča hkratno aktivno dvojno povezavo in ogled slike. Za enostavno povezovanje skrbita konektor HDMI, ki omogoča hitro digitalno povezavo in konektor DisplayPort, ki nudi največji vizualni učinek, medtem ko USB 3.0 omogoča hiter prenos podatkov in polnjenje pametnih telefonov. Monitor ima možnost prilagoditve višine za dodatno ergonomično udobje, kar doda piko na i pravemu veselju do uporabe.

Za več informacij o monitorjih Philips obiščite spletno stran: www.philips.si/c-m-pc/monitorji

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

Xeni Bairaktari

Prins Bernhardplein 200, 6th floor

1097 JB Amsterdam

Tel.: +31 20 5046945

Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!