Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Informativni sejem ŠTUDENT:UM v Europarku

Katero fakulteto in študijsko smer naj izberem? Kakšen je vpisni postopek? Kako je urejeno bivanje v času študija? Kaj pa študij v tujini in obštudijske dejavnosti? Kakšne so moje zaposlitvene možnosti?

Informativni sejem ŠTUDENT:UM v Europarku

Katero fakulteto in študijsko smer naj izberem? Kakšen je vpisni postopek? Kako je urejeno bivanje v času študija? Kaj pa študij v tujini in obštudijske dejavnosti? Kakšne so moje zaposlitvene možnosti? S temi vprašanji se zdaj spopadajo predvsem dijaki četrtih letnikov, ki bodo kmalu pred odločitvijo, kateri študij in s tem poklic naj izberejo. Da bodo dijaki višjih letnikov pridobili čim več koristnih informacij in nasvetov, Univerza v Mariboru v nakupovalnem središču Europark organizira Informativni sejem ŠTUDENT:UM, ki bo potekal v petek, 2. februarja 2018, med 10. in 18. uro.

Z dogodkom želijo bodočim študentom zagotoviti vse informacije o fakultetah, študijskih in drugih programih Univerze v Mariboru in jim tako olajšati odločitev o svoji nadaljnji študijski in karierni poti. Informativni sejem ŠTUDENT:UMpredstavlja strnjen vir informacij o izobraževanju na Univerzi v Mariboru kot dopolnitev informativnih dni, ki bodo potekali 9. in 10. februarja 2018.

BARBARA BOŽIČNIK

PR svetovalka

GSM:+386 40 473 334

Email:barbara.bozicnik@ippr.si

IP PR

PR & Marketing Agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

Pisarna: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!