Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Okrogla miza "Mednarodna blagovna znamka Slovenije – smo naredili dovolj?"

V sklopu svoje dejavnosti prenašanja znanja na okolje in v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico vas vabimo na okroglo mizo "Mednarodna blagovna znamka Slovenije – smo naredili dovolj?".

Okrogla miza "Mednarodna blagovna znamka Slovenije – smo naredili dovolj?"

V sklopu svoje dejavnosti prenašanja znanja na okolje in v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico vas vabimo na okroglo mizo"Mednarodna blagovna znamka Slovenije – smo naredili dovolj?".

Na okrogli mizi bodo udeleženci iz gospodarstva in drugi zainteresirani lahko neposredno izmenjali svoje izkušnje na področju blagovne znamke Slovenije s predstavniki države, ki skrbijo za to. Hkrati pa je sodelovanje na okrogli mizi tudi priložnost, da izvozniki in drugi zainteresirani sporočijo predstavnikom države svoje sugestije, kako graditi in uporabljati blagovno znamko Slovenije.

Okroglo mizo bodo soustvarjali (po abecedi):

prof. dr. Boris Cizelj, visokošolski učitelj DOBA Fakultete MariborAndrej Drapal, svetovalec pri podjetju Consensus, Ljubljanaprof. mag. Peter Gabrijelčič, nekdanji dekan Fakultete za arhitekturo, Univerza v LjubljaniNuša Pavlinjek, solastnica in direktorica podjetja ROTO S, Murska Sobotamag. Kristina Plavšak Krajnc, direktorica Urada Vlade RS za komuniciranjemag. Alenka Suhadolnik, generalna direktorica Direktorata za gospodarsko diplomacijo pri MZZprof. dr. Marjan Svetličič, zaslužni profesor Univerze v Ljubljani

Okroglo mizo bo vodilprof. dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete.

Verjamemo, da bomo v razpravi, za katero smo uspeli pridobiti udeležbo uglednih predstavnikov izvoznikov, države in akademikov, skupaj nagovorili najbolj ključna vprašanja na tem področju in s takim prenosom znanja vplivali na izboljšanje prakse pri izgradnji mednarodne blagovne znamke Slovenije.

INFORMACIJE O DOGODKU

Datum in lokacija:ZAČETEK:četrtek, 01. februar 2018, ob 11:00KONEC:četrtek, 01. februar 2018, ob 13:00

Cena:Dogodek je brezplačen

Prijava:Online prijava

Kontaktna oseba:Zvezdana Strmšek, zvezdana.strmsek@doba.si, 02 228 38 94

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!