Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Premierne projekcije Petdeset odtenkov svobode v Cineplexxu

Kako se zaključil zadnje poglavje najbolj vznemirljive erotične zgodbe tega stoletja Petdeset odtenkov svobode (Fifty Shades Darker) so včeraj zvečer preverile obiskovalke Cineplexx kinematografov po celi Sloveniji.

Premierne projekcije Petdeset odtenkov svobode v Cineplexxu

Kako se zaključil zadnje poglavje najbolj vznemirljive erotične zgodbe tega stoletja Petdeset odtenkov svobode (Fifty Shades Darker) so včeraj zvečer preverile obiskovalke Cineplexx kinematografov po celi Sloveniji. Film je bil odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so pričale mnoge razprodane dvorane. Posebna gostja dogodka Ladies night v Mariboru je bila pevkaAlya,ki je obiskovalke razveselila s svojo linijo penine iz Radgonskih goric. Za dobro vzdušje pred filmom je skrbela moderatorkaAna Praznik.Ljubiteljica trilogije je tudiNika Čukur, ki si jefilm ogledala s prijateljicamaTanjo Rafolt in Nino Hudiniz Hangover ladies. Prost večer si je vzel tudi modni oblikovalecDavid Hojnik.Obiskovalke ženskega večeraso se razveselile svežega izvoda revijeLady,čistilnih blazinicCotoneveter osvežilneRadenske Maline.Mariborčanke so po filmu poklepetale in delile filmskevtise ob kozarcu osvežilne in sladke penine iz Radgonskih goricter okusnem finger foodu cateringaGourmet .

Alya v Cineplexxu Maribor

Slovenski Mr. Grey zanetil pravo vročico v Celje

V celjskem Cineplexxu je bilo na večeru premiernih projekcij Petdeset odtenkov svobode zelo vroče. Celjanke je v posebni Rdeči sobi pričakalslovenski Mr. Grey, ki ga je za en večer upodobil maneken Bojan Radusinović. Celjanke se pred filmom niso prav nič dolgočasile in za spomin prejele fotografijo.

Maneken Bojan Radusinović v vlogi Mr. Greya

Petdesetih odtenkov svobode v vseh Cineplexx kinih od 8. februarja.

http://www.cineplexx.si/movie/petdeset-odtenkov-svobode/

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

Povezava do HI-RES fotografij_Ladies night_CPXX

Povezava do galerije na Mediaspeed

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!