Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NATALIJA VERBOTEN PREDSTAVLJA: "DEL MOJEGA SRCA"

Po petih letih glasbenega predaha se priljubljena pevka Natalija Verboten vrača z novim singlom, v katerem bo razkrila del svojega srca. Z novo pesmijo se predstavlja bolj sveža, zrela Natalija. "Del mojega srca" je Natalijino darilo za vse poslušalce.

NATALIJA VERBOTEN PREDSTAVLJA:

"DEL MOJEGA SRCA"

Po petih letih glasbenega predaha se priljubljena pevka Natalija Verboten vrača z novim singlom, v katerem borazkrila del svojega srca. Z novo pesmijo se predstavlja bolj sveža, zrela Natalija."Del mojega srca" je Natalijino darilo za vse poslušalce.

Avtor fotografije: Tibor Golob

Zadnja leta se je Natalija bolj kot glasbi posvečala svoji družini in otrokoma, zdaj pa se ponovno vrača v nekoliko bolj zreli podobi. V pesmi nagovarja vse močne ženske, ki znajo na prvo mesto postaviti tudi sebe: "A vedi, rada se imam ... življenje gre in moje je," prepeva v pesmi, za katero je že posnela tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal kmalu.

Avtor fotografije: Tibor Golob

Za glasbo, besedilo in aranžma pesmi je poskrbel odličen dvojec v sestavi Martin Štibernik in Karmen Stavec. "Že od nekdaj mi je všeč njuno delo, v vseh letih sodelovanja staustvarila mnogo uspešnic, prelepih skladb, ki prav božajo, ko jih poslušaš.Želela sem si malo drugačno, bolj zrelo Natalijo," je o nastajanju nove pesmi povedala simpatična pevka, ki je ob novem projektu svojo stilsko podobo zaupalamodni kreatorki instilistki Jerneji P.Zhembrovskyy. "Z Jernejo sva se takoj ujeli, zelo mi je všeč njen ženstveni stil," pravi Natalija, ki jo je v foto objektiv ujel modni fotograf Tibor Golob, za make up je poskrbela Doroteja Premužič, za frizuro pa Kristijan Skamljič.

PRENESI PESEM V WAV in MP3 formatu (klik) Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

Foto: Tibor Golob

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!