Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Orkester harf Ventaglio d'Arpe / Zvoki mladosti, 4. koncert

V februarju Glasbena šola Nova Gorica nadaljuje s koncertnim ciklom Zvoki mladosti. Na četrtem koncertu se bo predstavil orkester harf Ventaglio d"Arpe iz Italije.

V februarju Glasbena šola Nova Gorica nadaljuje s koncertnimciklom Zvoki mladosti.Na četrtem koncertu se bo predstavilorkester harf Ventaglio dArpeiz Italije.Ta poseben ansambel vodi prof. harfe na Konservatoriju J. Tomadini v Vidmu,Patrizia Tassini.Kot posebna gostja bo z orkestrom zaigrala mlada oboistka z Glasbene šole Nova Gorica,Anamarija Vugaiz razreda Andreje Konjedic Lenardič.

Četrtek, 15.februar 2018, ob 18. uriKoncertna dvorana Glasbene šole Nova Gorica

V priponki so fotografije orkestra in predstavitve nastopajočih ter program.

Vstopnine ni.

***

Glasbena šola Nova Gorica s koncertnim ciklom Zvoki mladosti izpolnjuje eno od temeljnih poslanstev glasbeno-pedagoške inštitucije, ki je vzgoja mladega občinstva v razgledane ljubitelje klasične glasbe. Možnost koncertiranja daje izstopajočim mladim glasbenim talentom. Na koncertih bodo nastopili mladi in profesionalni glasbeniki kot tudi učenci in profesorji Glasbene šole Nova Gorica.

Obisk je brezplačen, urnik pa prilagojen učencem, z začetkom ob 18. uri.Vsak koncert bo vključeval tudi predstavitev programa in intervju z nastopajočimi.

***7.marec 2018-Coroninijev dvorec, Šempeter pri GoriciMusica Nucis(Eva Dolinšek-čembalo,Tina Grego- violina,Doris Kodelja- flavta,Marjetka Luznik- sopran)

*23.marec 2018-Coroninijev dvorec, Šempeter pri GoriciRebeka Pregelj- sopran &Kristina Kragelj- mezzosopranAndreja Konjedic Lenardič, klavir

*11.april 2018-Koncertna dvorana Glasbene šole Nova GoricaKoncert učiteljev

Vljudno bi prosili za najavo dogodkov v vašem mediju.Več o koncertnem ciklu lahko preberete na spletni strani in FB-profilu Glasbene šole Nova Gorica.

Najlepše se vam zahvaljujemo za medijsko podporo in vas lepo pozdravljamo,

Metka Suličodnosi z javnostmiGlasbena šola Nova Gorica+386 31 371 747www.gsng.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!