Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Viva... La Špas! Rok'n'band v Špas teatru

Ko je govor o vokalu Roka Ferengje in glasbi skupine Rok"n"band, ne gre brez priklica žametnega glasu Elvisa Presleya, Rokovega idola iz mladih let, ki si ga še danes stalno vrti v avtu!

ROKN\"BAND IN GALA VALENTIONOV KONCERT

Nepozaben večer! Super hiti največjih glasbenih legend v zgodovini rokenrola v odlični izvedbi Roka Ferengje in skupine Rok\"n\"band! Vrnili se bomo v zlata 60-ta leta, ko je cvetela ljubezen! Viva Las … ŠPAS!

_______________Ko je govor o vokaluRoka Ferengjein glasbi skupine Rok\"n\"band, ne grebrez priklica žametnega glasuElvisa Presleya, Rokovega idola iz mladih let, ki si ga še danes stalno vrti v avtu!

Zlata leta rokenrola – intov živo! Nepozabno bo slišati brezčasne pesmiSuspicious Mind, Love me tender, Can\"t Help Falling in Loveter SinatrovMy Way, ki v Rokovi odlični interpretaciji zvenijo naravnost brilijantno! Rok\"n\"band se bodo sprehodilitudi do svojih začetkov, ko so igrali Chuck BerryjevJohnny B Goodali Jerry Lee LewisevGreat Balls of Fire- R\"n\"R klasike,ki bodo stopnjevale vzdušje do vrelišča! Sledi še en \"twist\" in nova serija slovenskihhitov – ko bomo peli z Rokom vsi:Jagode in čokolada, Ostani še minuto, Rad jo imam, ljubim jo, Verjemi, Nika, Vedno bom le tebe ljubilin druge…

Rok\"n\"band bo v stilu bleščečih koncertnih večerov v Las Vegasu razvajal občinstvo z intimno atmosfero, čustvenim programom in hiti največjih glasbenih legend! Pika na i bo intimni duet z Aniko Horvat in pesmijoLjubezni najin čas– ob spremljavi razširjene zasedbe s kontrabasom, saksofonom in godali ter spremljevalnimi vokali. Nemara pa nas čaka še kakšna nova ljubezenska himna.

Valentinov večer, ki ga pri nas še ni bilo!

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo:

Patricija Mali

tel. 01 729 1234

gsm:040 33 33 39

email:marketing@spasteater.com

www.spasteater.com

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!