Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NUŠA DERENDA

BO PO RAZSTAVI IN TREH RAZPRODANIH KONCERTIH OBELEŽILA 20. OBLETNICO DELOVANJA S KONCERTOM V CANKARJEVEM DOMU

NUŠA DERENDA

BO PO RAZSTAVI IN TREH RAZPRODANIH KONCERTIH OBELEŽILA 20. OBLETNICO DELOVANJA S KONCERTOM V CANKARJEVEM DOMU

Koncert z naslovom Čez 20 let\" ob 20. obletnici glasbenega delovanja Nuše Derenda s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in gosti

17.marec 2018, Galussova dvorana Cankarjevega doma

Priljubljena vseslovenska pevka Nuša Derenda bo ob 20. obletnici svoje bogate glasbene kariere, s Simfoniki RTV Slovenija, pričarala čaroben koncert. Popeljala nas bo na zanimivo popotovanje svojih začetkov, največjih hitov, različnih glasbenih žanrov in s prijatelji poskrbela za čutno interpretacijo uspešnic, ki jih poznajo prav vsi. Za Nušo Derenda botoposebno emocionalen koncert, saj se bo glasbeno razgalila kot še nikoli do zdaj, z njo pa bo tudi njena razširjena spremljevalna skupina.

Ena izmed naših najvidnejših pevk je začela letošnje leto zelo pompozno. Po treh razprodanih koncertih v Viteški dvorani gradu Brežice in odprtju razsežne razstave njenih najvidnejših oblek, ki so zaznamovale njeno kariero ter predmetov iz njenega otroštva, ki jih je prav tako postavila na ogled, se zdaj pripravlja na vokalno spektakularen koncert v našem največjem kulturnem hramu. 17. marca bo na odru Cankarjevega doma nastopila ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija in dirigenta Patrika Grebla, prav tako pa se ji bodo na odru pridružili različni gosti, ki pa jih energična pevka zaenkrat še skrbno skriva.

Naj spomnimo, da je Nuša Derenda tudi sredi promocije svojega novega singla Naj mi dež napolni dlan, za katerega je posnela \"deževen spot\", v njem pa igra tudi njen sin Matevž. S koncem leta pa se ji je izpolnila tudi velika želja in je na trg lansirala svojo lastno znamko srebrnega nakita.

Za vse, ki ste zamudili odprtje razstave pa še vesela novica, saj bo razstava v Posavskem muzeju Brežice odprta do 10. aprila in je za obiskovalce brezplačna. Kreatorji njenih oblek, ki jih lahko obiskovalci občudujejo so Alenka Globocnik-Akultura, Urša Drofenik, Jelena Prokivić v sodelovanju z IUV in seveda vse pod budnim očesom stilista Sasa Radovića. V drugem prostoru gradu pa so na ogled Nušini osebni predmeti in slike, zato zagotovo ne gre za zamuditi razstave.

NUŠA DERENDA- NAJ MI DEŽ NAPOLNI DLAN- pesem in videospot v HD

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Nusa%20Derenda

NUŠA DERENDA IN SIMFONIČNI ORKESTER RTV SLOVENIJA- ČET 20 LET:

https://www.youtube.com/watch?v=zOiUw65SLVo

AKREDITACIJE za koncert v Cankarjevem domu so na voljo do 10.3.2018 preko maila:

pr@ekskluzivno.si

Za objavo se vam vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija Nuše Derenda

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Foto: Agencija Ekskluzivno, Dejan Nikolič

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!