Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Musica Nucis / Zvoki mladosti, 5. koncert

V marcu Glasbena šola Nova Gorica nadaljuje s koncertnim ciklom Zvoki mladosti. Na petem koncertu se bo predstavila Musica Nucis.

Spoštovani!

V marcu Glasbena šola Nova Gorica nadaljuje s koncertnim ciklom Zvoki mladosti. Na petem koncertu se bo predstavilaMusica Nucis.Toposebno baročno komorno zasedbo sestavljajo glasbenice, ki so bile ali so še tesno povezane z Glasbeno šolo Nova Gorica. V njej muzicirajo čembalistka in umetniška vodjaEva Dolinšek, violinistkaTina Grego, flavtistkaDoris Kodeljain sopranistkaMarjetka Luznik.

Sreda, 7.marec 2018, ob 18. uriCoroninijev dvorec, Šempeter pri Gorici

V priponki je fotografija zasedbe in predstavitve glasbenic ter program.

Vstopnine ni.

***

Glasbena šola Nova Gorica s koncertnim ciklom Zvoki mladosti izpolnjuje eno od temeljnih poslanstev glasbeno-pedagoške inštitucije, ki je vzgoja mladega občinstva v razgledane ljubitelje klasične glasbe. Možnost koncertiranja daje izstopajočim mladim glasbenim talentom. Na koncertih bodo nastopili mladi in profesionalni glasbeniki kot tudi učenci in profesorji Glasbene šole Nova Gorica.

Obisk je brezplačen, urnik pa prilagojen učencem, z začetkom ob 18. uri.Vsak koncert bo vključeval tudi predstavitev programa in intervju z nastopajočimi.

***23.marec 2018-Coroninijev dvorec, Šempeter pri GoriciRebeka Pregelj- sopran &Kristina Kragelj- mezzosopranAndreja Konjedic Lenardič, klavir

*11.april 2018-Koncertna dvorana Glasbene šole Nova GoricaKoncert učiteljev

Vljudno bi prosili za najavo dogodkov v vašem mediju.Več o koncertnem ciklu lahko preberete na spletni strani in FB-profilu Glasbene šole Nova Gorica.

Najlepše se vam zahvaljujemo za medijsko podporo in vas lepo pozdravljamo.

Metka Suličodnosi z javnostmiGlasbena šola Nova Gorica+386 31 371 747www.gsng.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!