Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Karitas in HOFER v marcu zbirata izdelke za pomoč otrokom in družinam v stiski

Prostovoljci Karitas bodo tudi letos dva vikenda v marcu pred izbranimi HOFERjevimi poslovalnicami zbirali izdelke za otroke in družine v stiski.

Karitas in HOFER v marcu zbirata izdelke za pomoč otrokom in družinam v stiski

Ljubljana, 7. 3. 2018: Prostovoljci Karitas bodo tudi letos dva vikenda v marcu pred izbranimi HOFERjevimi poslovalnicami zbirali izdelke za otroke in družine v stiski.

Prispevati je mogoče:

živila za otroke: žitne kašice, kosmiče in namaze, osnovna živila: trajno mleko, olje, sladkor, moko, testenine, izdelke za higieno: pralni prašek, šampon, plenice ali druge izdelke po vaši izbiri.

Primerni so zgolj izdelki, ki ne potrebujejo hlajenja!

Akcija bo potekala pred izbranimi HOFERjevimi poslovalnicami v petek, 9. 3. 2018, in v soboto, 10. 3. 2018, ter v petek, 16. 3. 2018, in v soboto, 17. 3. 2018.

"Zavedamo se, da je potrebno podporo posameznikom in družinam, ki se srečujejo s socialnimi stiskami, izkazovati skozi celo leto in tako opozarjati na pomen solidarnosti. Tokrat smo k aktivnemu osveščanju ponovno povabili prostovoljce Karitas, ki bodo pred HOFERjevimi poslovalnicam informirali in sprejemali donacije" so ob tej priložnosti povedali pri HOFERju.

Slovenska karitas še poudarja: "Tovrstne akcije so izrednega pomena, saj ne zbirajo zgolj izdelkov, temveč pomagajo tudi osveščati in utrjevati pozitivne navade pomoči sočloveku. V lanskoletni marčevski akciji so HOFERjevi kupci zbrali več kot 16 ton hrane, kar je res veliko. Hvala darovalkam in darovalcem za vsak podarjen izdelek!"

Akcija bo v navedenih terminih potekala v sledečih poslovalnicah:

Termini zbiranja v posameznih poslovalnicah: https://daneszajutri.hofer.si/podporni-stebri/ljudje/partnerstvo-s-socialnimi-organizacijami/akcija-zbiranja-izdelkov-za-karitas.html

Iskreno se vam zahvaljujemo za darovana živila in izdelke!

Kontaktna oseba s strani Karitasa: Monika Nared, 01 300 59 60, info@karitas.si

Saša Eržen

Kristanova 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

T:01 300 59 69

M:+386 31 832 920

E:sasa.erzen@karitas.si

www.karitas.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!