Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ ter restavracija Sophia sodelujeta v mednarodnem kulinaričnem projektu Goût de France 2018.

Na tiskovni konferenci francoskega ministrstva za zunanje zadeve in mednarodni razvoj v Parizu, je bil predstavljen seznam restavracij, ki jih je žirija izbrala za sodelovanje v projektu "Goût de France 2018".

KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ ter restavracija Sophia sodelujeta v mednarodnem kulinaričnem projektuGoût de France 2018.

Portorož, Slovenija – 8.marec 2018:Na tiskovni konferenci francoskega ministrstva za zunanje zadeve in mednarodni razvoj v Parizu, je bil predstavljen seznam restavracij, ki jih je žirija izbrala za sodelovanje v projektu"Goût de France 2018".

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je med številnimi vodilnimi mednarodnimi restavracijami za sodelovanje pri tem izjemnem projektu izbrana tudi restavracija hotela Kempinski Palace Portorož, restavracija Sophia.

Že četrto leto zapovrstjo bo projekt “Goût de France / Okusi Francije 2018” promoviral ter proslavljal francosko gastronomijo na prvi pomladni dan,21. marca 2018, na številnih lokacijah širom sveta. Več kot 3000 kuharjev bo sodelovalo v projektu ter tako promoviralo odličnost zibelke evropske kuhinje in njene vrednote.

HotelskiChef Daniel Pausevabi, da se pridružite nepozabnemu doživetju okusov slavne kuhinje. Gostje bodo popeljani na pot slavljenja francoske kuhinje skozi izjemen meni, pripravljen posebej zatopriložnost.

5-hodni meni za 59 € na osebo bo vseboval specialitete kot so: Medaljon iz paštete gosjih jeter z marinirano endivijo in brusničnim sladkim kruhom, ​Klapavice​ "Bouillabaisse" s koromačem in pehtranom, ​Pečene prepeličje prsi z ragujem črne lečein kislo smetano​, "Veau au Vin"​ teletina v vinu s tartufovim krompirjem in listi bučk​ ter ​"​mousse au chocolate mille feuille​" z jagodičevjem​. Poskrbljeno bo tudi za izjemno vinsko spremljavo, ki bo obogatila že tako izjemne kulinarične okuse ter zaokrožila večer.

Kontakt za Odnose z javnostmi:

Petra Zierer

Marketing & E-commerce Executive

Kempinski Palace Portorož Obala 45 ·6320 Portorož · Slovenia

Tel:+386 (0)5 692 7666· Mobile:+386 (0)40 457 171

petra.zierer@kempinski.com

www.kempinski.com/portoroz· Kempinski - Hoteliers since 1897

A member of Global Hotel Alliance ·www.gha.com

Virtuoso Member - Specialists in the Art of Travel

Winner of 2018 Travelers" Choice Award by TripAdvisor

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!