Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Odpoved prireditve Pozdrav pomladi – Gregorčki 2018

Obveščamo vas, da je tradicionalna otroška prireditev Pozdrav pomladi – Gregorčki 2018, ki bi naj potekala v nedeljo, 11. 3. med 17. in 20. uro ob Gradaščici na Eipprovi ulici v Ljubljani, žal odpovedana.

Odpoved prireditve Pozdrav pomladi – Gregorčki 2018

Obveščamo vas, da je tradicionalnaotroška prireditev Pozdrav pomladi – Gregorčki 2018, ki bi naj potekala v nedeljo, 11. 3. med 17. in 20. uro ob Gradaščici na Eipprovi ulici v Ljubljani,žal odpovedana.

Trenutno je vodostaj v kanalu Gradaščice zelo visok in otežuje dostop,z oddelka za hidrološke prognoze Agencije Republike Slovenije za okolje - ARSO pa so nas obvestili, da do nedelje popoldan predvidevajo še nadaljnje naraščanje vodostaja, saj se tali sneg, obenem pa se obeta tudi deževno vreme. Ker ne moremo delati proti naravi, ampak samo z njo in nam je varnost otrok in ostalih obiskovalcev najpomembnejša, prireditev odpovedujemo.

Hkrati bi želeli opozoriti tudi vse, ki bi kljub odpovedi prireditve želeli spustiti svoje gregorčke po strugi Gradaščice, da je zaradi visokega vodostaja v kanalu in deročevode takšno početjenevarno.

Narava gre svojo pot in včasih nam žal prekriža še tako lepe načrte. Vendar pa verjamemo v rekSlab začetek dober konec, po zelo mrzlem začetku marca nas sedaj čakajo otoplitve in upamo, da tudi lepa pomlad.

Za razumevanje se vam iskreno zahvaljujemo in se hkrati že veselimo našega snidenja ob Gradaščici prihodnje leto!

Staroljubljanski zavod za kulturo

Gornji trg 16, 1000 LjubljanaTel.:+386 1 241 66 00

E-mail:imago@siol.netwww.imagosloveniae.net

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!