Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

EKSPLOZIJA BARV NA MODNI REVIJI V EUROPARKU

V petek je v štajerski prestolnici potekala velika Europarkova modna revija, na kateri so vrhunski modeli predstavili najnovejše modne smernice za prihajajočo pomlad in poletje. Pomlad je namreč čas za nov začetek in prav je, da tudi v garderobi naredimo prostor za nova sijoča in modna oblačila.

EKSPLOZIJA BARV NA MODNI REVIJI V EUROPARKU

V petek je v štajerski prestolnici potekala velika Europarkova modna revija, na kateri so vrhunski modeli predstavili najnovejše modne smernice za prihajajočo pomlad in poletje. Pomlad je namreč čas za nov začetek in prav je, da tudi v garderobi naredimo prostor za nova sijoča in modna oblačila.

Lahkotno in pisano v prihajajoče pomladne dni

Na Europarkovi modni reviji se je po pisti sprehajalo 13 doma in v tujini uveljavljenih modelov, ki so nam predstavili razcvetvzorcev pomladne kolekcije. Letošnja pomlad nosi v sebi simboliko 18 trendov. Najvidnejši so ciklamna barva, potiski s pikami in črtami ter cvetlični vzorec, ki ga lahko vidimo tako na vrhnjih oblačilih kot čevljih. Razveselili smo se tudi eksplozije barv, ki bo sledila v vročih mesecih, ko bodo iz zvočnikov naših avtomobilov na poti na zasluženi oddih odmevali verzi"Pejva na kavo, uzem si ga lagano,uzem si ga lagano" raperja Challeta Salleta, ki je na modni reviji dodobra razgrel obiskovalce. Med več kot 80 uporabnimi modnimi kombinacijami so izstopali predvsem kroji kopalk, pisanost sandalov, raztrgani jeans in poslovne oblekice, pri katerih letos prevladujeta lahkotnost in pisanost. Sezona kratkih rokavov je tako skoraj odprta.

Europark v nenehnem stiku z najnovejšimi modnimi trendi

Modno revijo, ki je postregla z aktualnimi modnimi zapovedmi, je povezovala uspešna pevka in modna navdušenka Špela Grošelj: "Sončni in topli dnevi me navdajajo s posebno energijo in temu primerno sem rada tudi oblečena. Europarkova modna revija je odlična priložnost, da na enem mestu vidim, kateri kosi oblačil so "in". Predvsem se veselim letošnjih pisanih cvetličnih vzorcev."

Simona Mandl, Europarkova center managerka, ki vsako leto z veseljem sledi najnovejšim modnim smernicam, pa je povedala: "Vedno se z največjim veseljem udeležim Europarkove modne revije, na kateri tudi sama dobim marsikateri navdih za popestritev garderobe. Prav tako je eno od poslanstev našega nakupovalnega središča, da obiskovalcem ponudimo to, kar zapovedujejo svetovni modni trendi. Prepričana sem, da so jih današnji obiskovalci dodobra spoznali. Veselim se že pomladnega sprehoda po mestu, ko bodo ulice polne živahnih barvnih kombinacij."

Europark Maribor upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers (Sparova evropska nakupovalna središča). Podjetje SES je v letu 2017 praznovalo 10. obletnico svojega obstoja: podjetje je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 810.000 m2. Zakupniki na lokacijah nakupovalnih središč SES so v letu 2016 dosegli 2,85 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Podjetje SES ponuja kot poslovno storitev tudi potrebno strokovno znanje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča podjetja SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Petra Črnivec, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 165 054

e-pošta: petra.crnivec@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

Foto: Marko Pigac

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!