Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NA MEDNARODNEM KNJIŽNEM SEJMU V LEIPZIGU (15.-18. MAREC 2018) VEČ KOT 20 DOGODKOV S SLOVENSKIMI AVTORJI

Pred vrati je mednarodni knjižni sejem v nemškem Leipzigu. JAK bo tudi letos obiskovalce nagovarjala na stojnici v mednarodni Hali 4 (D503). V času knjižnega sejma se bo na sejmu in v mestu zvrstilo več kot 20 dogodkov s slovenskimi avtoricami in avtorji, večina v koprodukciji z nemškimi založbami, kjer so izšle njihove knjige. Del programa sooblikujemo skupaj z mrežoTraduki, ki letos praznuje 10 let obstoja (Slovenija je bila leta 2008 ena izmed ustanovnih članic mreže), del pa z Leipziškim knjižnim sejmom.

NA MEDNARODNEM KNJIŽNEM SEJMU V LEIPZIGU (15.-18.MAREC 2018) VEČ KOT 20 DOGODKOV S SLOVENSKIMI AVTORJI

Pred vrati je mednarodni knjižni sejem v nemškem Leipzigu. JAK bo tudi letos obiskovalce nagovarjala na stojnici vmednarodni Hali 4 (D503).V času knjižnega sejma se bo na sejmu in v mestu zvrstilo več kot 20 dogodkov s slovenskimi avtoricami in avtorji, večina v koprodukciji z nemškimi založbami, kjer so izšle njihove knjige. Del programa sooblikujemo skupaj z mrežoTraduki, ki letos praznuje 10 let obstoja (Slovenija je bila leta 2008 ena izmed ustanovnih članic mreže), del pa z Leipziškim knjižnim sejmom.

Na sejem potujejoFlorjan Lipuš, Andrej E. Skubic, Anja Golob, Lidija Dimkovska, Cvetka Lipuš, Sebastijan Pregelj, Tadej Golob, Aleš Šteger, posredno pa tudiAlma Karlinz avtobiografskim romanom Ein Mensch wird, ki je ravnokar izšel pri založbi AvivA. Na povabilo nemške založbe WBG na sejmu gostuje tudiSlavoj Žižek, ki bo predstavljal svoj sveže izdani nemški prevod dela Disparities (Disparitete).

Za podrobnejši program slovenskih dogodkov kliknite na Preberi več.

Preberi več "

Javna agencija za knjigo RS

Metelkova ulica 2b

1000 Ljubljana

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!