Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ŠOLA GINEKOLOŠKE ENDOKRINOLOGIJE

Oddelek za reproduktivno medicino in ginekološko endokrinologijo, Klinike za ginekologijo in perinatologijo UKC Maribor v petek, 16. marca 2018, organizira ŠOLO GINEKOLOŠKE ENDOKRINOLOGIJE. Šola bo potekala v predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana na 16. nadstropju Klinike za kirurgijo UKC Maribor.

ŠOLA GINEKOLOŠKE ENDOKRINOLOGIJE

Maribor, 13. marec 2018 – Oddelek za reproduktivno medicino in ginekološko endokrinologijo, Klinike za ginekologijo in perinatologijo UKC Maribor v petek, 16. marca 2018, organizira ŠOLO GINEKOLOŠKE ENDOKRINOLOGIJE. Šola bo potekala v predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana na 16. nadstropju Klinike za kirurgijo UKC Maribor.

Ginekološka endokrinologija je sestavni del ginekologije, reproduktivne medicine, internistične endokrinologije in pediatrije, ter se kot taka vpleta v vsakdanjo klinično prakso. Ginekologi se pogosto srečujemo z ginekološko endokrinološkimi vprašanji, na katere pa zaradi inerdisciplinarne narave, sami težko odgovorijo.

S prvo Šolo ginekološke endokrinologije so pripravili interdiscpilinarno izobraževanje o izbranih poglavjih iz ginekološke endokrinologije, kontracepcije in menopavze. K sodelovanju so povabili priznane strokovnjake iz področja interne medicine, pediatrije in ginekološke endokrinologije.

Šola je namenjena specialistom in specializantom ginekologije in porodništva ter vsem zdravstvenim delavcem, ki želijo poglobiti znanje iz področja ginekološke endokrinologije.

MEDIJSKE IZJAVE:

Za medijske izjave bosta v petek, 16. 3. 2018, ob 10.40, na 16. nadstropju Klinike za kirurgijo na voljo:

· doc. dr. Vilma Kovač, dr. med. – predsednica organizacijskega odbora in

· izr. prof. dr. Milan Reljič, dr. med. – predstojnik Oddelka za reproduktivno medicino in ginekološko endokrinologijo.

Vljudno vabljeni!

Kontaktni podatki:

Center za odnose z javnostmi in marketing

Telefon: 02 321 28 13

Elektronska pošta: javnosti@ukc-mb.si

www.ukc-mb.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!