Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Sporočilo za medije: USPEH - prve fotografije in stranska igralska zasedba

V Zagrebu poteka snemanje „Uspeha“, prve serije originalne HBO produkcije v naši regiji. Poleg že objavljenih imen glavnih igralcev (Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović in Tara Thaller), bomo v stranskih vlogah videli Boruta Veselka, Gorana Bogdana, Gorana Navojeca, Ivano Roščić, Leona Lučeva in Jasno Žalico.

SPOROČILO ZA MEDIJE

PRVE FOTOGRAFIJE SERIJE „USPEH“

STRANSKA IGRALSKA ZASEDBA „USPEHA“,

PRVE SERIJE HBO EUROPE PRODUKCIJE V NAŠI REGIJI, ODKRIVA MNOGA ZNANA IMENA

STRANSKE VLOGE:

Borut Veselko, Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Jasna Žalica

Ljubljana, 5. april 2018

V Zagrebu poteka snemanje „Uspeha“, prve serije originalne HBO produkcije v naši regiji. Poleg že objavljenih imen glavnih igralcev (Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović in Tara Thaller), bomo v stranskih vlogah videli Boruta Veselka, Gorana Bogdana, Gorana Navojeca, Ivano Roščić, Leona Lučeva in Jasno Žalico.

„USPEH“ je večslojna drama, ki se osredotoča na močne like. Tri popolne neznance (Iva Mihalić v vlogi Vinke, Uliks Fehmiu kot Haris ter Toni Gojanović kot Kiki) bo povezalo nesrečno zaporedje dogodkov, ko poskušajo pomagati žrtvi nasilja (Tara Thaller v vlogi Blanke). Medtem, ko se posledice njihovih dejanj začnejo odražati na vseh področjih njihovih življenj, se liki različnega porekla odločijo ponovno vzpostaviti nadzor nad svojimi življenji. To je grenka oda mestu Zagreb, ki skozi zgodbe navadnih ljudi, ki jih je današnja družba potisnila preko roba, prinaša mračen vpogled v različne strukture omenjene družbe. „USPEH“ je univerzalna, večslojna zgodba, v kateri skozi ljubezen, delo, družino, predanost, negotovost in zločin raziskujemo trenutno prevladujoče občutke frustracije, nemoči in pasivnosti v vsakdanjem življenju navadnega človeka v regiji in širše.

Scenarij šestdelne serije „Uspeh“ je napisal Marjan Alčevski, režira pa jo oskarjevec Danis Tanović.

Izvršna producenta serije sta Steve Matthews in Johnathan Young (HBO Europe), producenti pa Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba in Miodrag Sila (Drugi Plan), medtem ko je nadzornica produkcije Emma Turner.

V ostalih vlogah: Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Dajana Čuljak, Diana Vidušin, Filip Mayer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan, Dora Perojević in mnogi drugi.

ORGINALNA HBO EUROPE PRODUKCIJA

HBO Europe že od leta 2010 producira kvalitetne serije na Češkem, v Romuniji, na Poljskem in na Madžarskem. Nagrajena miniserija „Goreči grm“ (Burning Bush), vrhunske dramske serije kot so „Zlato življenje“ (Aranyélet), „Mamon - Pohlep“, „Dogovor“ (Pakt), „Shall We Kiss“, „Krdelo“ (Wataha) in druge, so osvojile kritike in gledalce v državah od koder prihajajo, hkrati pa so prebudile zanimanje tudi na mednarodni sceni. Vedno pogumna, na robu, edinstvena, revolucionarna in pripravljena na rušenje tabujev – produkcija s HBO podpisom je postala sinonim za kvalitetne zgodbe.

Vse serije orginalne HBO Europe produkcije so dostopne preko HBO GO video storitve na zahtevo www.hbogo.si

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini.

HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Za dodatne informacije kontaktirajte:

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!