Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

DELAT GREM! - Usposabljanje: Mreženje

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste se spraševali na kak način pristopiti in navezati stik, kako se dobro predstaviti, kako se primerno urediti za nek dogodek, ali pa na primer ali se spodobi, da prvi vzamete hrano na javnem dogodku? Ker verjamemo, da smo se vsi že kdaj znašli v podobnih dilemah, pripravljamo 6 zaporednih srečanj s področja mreženja. Na praktičen način se bomo spoznavali z osnovami poslovne komunikacije, oblikami komuniciranja, kako se vesti na javnih dogodkih ter kasneje naučeno tudi preizkusili v praksi.

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste se spraševali na kak način pristopiti in navezati stik, kako se dobro predstaviti, kako se primerno urediti za nek dogodek, ali pa na primer ali se spodobi, da prvi vzamete hrano na javnem dogodku? Ker verjamemo, da smo se vsi že kdaj znašli v podobnih dilemah, pripravljamo6 zaporednihsrečanj s področja mreženja. Na praktičen način se bomo spoznavali z osnovami poslovne komunikacije, oblikami komuniciranja, kako se vesti na javnih dogodkih ter kasneje naučeno tudi preizkusili v praksi.Začeli bomo ssklopom 4srečanjna MKC Maribor (Ob železnici 16, Maribor; 1. nadstropje):

Petek, 13. 4. ob 10.00:Poslovna komunikacija oz. posebnosti komuniciranja v poslovnem svetuČetrtek, 19. 4. ob 9.00:Kje, kdo, kako in zakaj komuniciramo oz. komunikacijski proces, mreže, vloge in kanaliPonedeljek, 23. 4. ob 9.00:Kako, s čim in skozi kaj komuniciram oz. različne oblike komuniciranja (pisno, ustno, neverbalno) in vrste komuniciranja (pogajanja, predstavitev, sestanek in poslovni razgovor)Sreda, 25. 4. ob 9.00:Obleka naredi človeka (mar res?) oz. poslovni bonton in estetika ter etika komuniciranja

Temu bo sledilobisk javnega dogodka po vaši želji, zaključili bomo pa vponedeljek, 7. 5., ob 10.00:Follow-up ali delimo spoznanja z drugimi (prav tako na MKC Maribor).Podrobnejši opis posameznihsrečanj najdete tukaj:http://www.delatgrem.si/aktualno/mrezenje/.Skozi usposabljanja nas bosta popeljalimag. Natalie C. Postružnik in Irena Dobnik, ki delujeta v okviru podjetja Insights.Da bi od usposabljanj lahko odnesli kar se da veliko, je zaželeno, da se udeležite celotnega sklopa usposabljanj, je pa možna udeležba tudi na posameznihsrečanjih.Prijave(ime, priimek, tel. številka, e-mail)zbiramo do četrtka, 12. 4., do 12. urenatanja.veber@mkc.siali 051 659 929,kjer smo prav tako dosegljivi za vsa dodatna vprašanja.Usposabljanja so namenjena mladim med 15. in 29. letom, ki niso v delovnem razmerju.Vabljeni k prijavi!

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!