Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Peter Pišek bo še naprej vodil sekcijo za promet

Na današnji volilni skupščini sekcije za promet pri OZS so poslanci za predsednika sekcije izvolili Petra Piška, sicer dosedanjega predsednika sekcije. Med ključnimi nalogami njegovega prihodnjega 4-letnega mandata bodo boj proti nelojalni konkurenci, dvig ugleda slovenskih prevoznikov in izboljšanje razmer v prevozniški panogi.

Peter Pišek bo še naprej vodil sekcijo za promet

Ljubljana, 6.april 2018– Na današnji volilni skupščini sekcije za promet pri OZS so poslanci za predsednika sekcije izvolili Petra Piška, sicer dosedanjega predsednika sekcije. Med ključnimi nalogami njegovega prihodnjega 4-letnega mandata bodo boj proti nelojalni konkurenci, dvig ugleda slovenskih prevoznikov in izboljšanje razmer v prevozniški panogi.

"Nadaljevali bomo uspešno delo in velike projekte, ki smo jih začrtali že v prejšnjem mandatu. Stroški za prevoznike so skokovito narasli, soočamo se s hudo nelojalno konkurenco, zaradi česar imajo prevozniška podjetja slabše rezultate v minulih letih. Na tem področju bomo morali še veliko postoriti," je po izvolitvi dejal Pišek, ki je tudi obljubil, da bo še naprej ščitil interese slovenskih prevoznikov.

Peter Pišek je lastnik podjetja Frigotransport Pišek & Hsf d.o.o. iz Celja. Za Piška je danes glasovalo 37 od 43 prisotnih poslancev skupščine, za protikandidata Mirana Jelena pa so glasovali štirje poslanci. Tretji kandidat Ivan Kamenšek se skupščine ni udeležil, zanj tudi ni glasoval nihče. Sekcija za promet pri OZS sicer združuje okrog 3000 slovenskih prevoznikov in je med najmočnejšimi sekcijami OZS.

Peter Pišek si je za podpredsednika sekcije za promet izbral Petra Mirta in Franca Seršena. Poleg omenjenih so bili za člane upravnega odbora sekcije potrjeni še: Bogdan Semenič, Branko Cipot, Branko Tkalčič, Franc Selič, Gašper Rudl,Srečo Vidic, Stanislav Čepon in Stefan Kocjančič.

Za dodatne informacije, izjave ali fotografije smo vam na voljo.

Mira Črešnar

Vodja odnosov z javnostmi

OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJECelovška 71, p.p. 2350, SI-1000, LjubljanaT:+386 (0)1 58 30 823, 5830 501F:+386 (0)1 50 59 270M:+386 (0)41 936 844E:mira.cresnar@ozs.si|http://www.ozs.si@OZSaktualno

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!