Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na otvoritev Info točke Sobivamo

otvoritvi INFO TOČKE SOBIVAMO

VabilonaotvoritevInfotočke Sobivamo

Pozdravljeni, vljudno vas vabimo, da se nam v Ravnah na Koroškem pridružite na

otvoritvi INFOTOČKE SOBIVAMO o možnostih kakovostnega bivanja starejših,

vtorek, 17. aprila 2018, ob 10. uri, v Koroškem medgeneracijskem centru,Trg svobode 20, Ravne na Koroškem. Infotočka Sobivamo bo obiskovalcem na enem mestu ponujala informacije o možnostih sobivanja, zagotavljanja bolj prijaznega bivalnega okolja ali vzpostavljanja sobivalnih skupnosti, najmanj štirikrat letno pa bodo na infotočki prisotni tudi predstavniki projekta Sobivamo (Ministrstvo za okolje in prostor ter partnerji), ki bodo prisluhnili starejšim, jim osebno predstavili obstoječemožnosti in rešitve za njihove izzive ali prenesli njihove predloge v bodočesistemske rešitve. Infotočko Sobivamo na Koroškem bosta odprli:

Lidija Stebernak, državna sekretarka na Ministrstvu za okolje in prostor,

Marjana Kamnik, vodja Koroškega doma starostnikov, enota Slovenj Gradec

Po otvoritvi bodržavna sekretarka Lidija Stebernakna voljo za individualne razgovore s starejšimi, ki jih pestijo kakršnekoli težave z zagotavljanjem bolj kakovostnega bivanja ali pa želijo spremeniti oz. si prilagoditi svoje življenjsko okolje. Na razpolago zainteresiranim sogovornikom bo do 12.00. Veselimo sesrečanja z vami, Ministrstvo za okolje in prostor

Več informacij:

Vabimo vas, da več informacij o sobivanju, modelih in primerih dobre prakse, načrtih in namerah države ter strokovnih pogledih na sobivanje najdete na spletni strani projekta Sobivamo.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!