Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Inovacije in Bionski človek na sejmu MEDICAL 2018

po odprtju Mednarodnega sejma sodobnega zdravstva MEDICAL, ki ga bo svečano odprla Milojka Kolar Celarc, ministrica za zdravje Republike Slovenije, ste vljudno vabljeni na razstavni prostor Predstavitve novih tehnologij, inovacij in nadgrajenega bionskega človeka v hali A.

Spoštovani,po odprtju Mednarodnega sejma sodobnega zdravstva MEDICAL, ki ga bo svečano odprlaMilojka Kolar Celarc, ministrica za zdravje Republike Slovenije, ste vljudno vabljeni na razstavni prostorPredstavitve novih tehnologij, inovacij in nadgrajenega bionskega človeka v hali A.Med 11.00 in 13.00 urobostagospod Janez Šrklec, član Sveta za znanost in tehnologijo RS za obdobje 2014-2018, ki je bil za povezovanje gospodarstva in znanosti, za spodbujanje inovacij in tehnološkega razvoja, ter prenosa novih tehnologij v gospodarstvo že večkrat nagrajen inMartin Terbuciz Visoke šole za bioniko na Ptuju, predstavila Nove tehnologije in inovacije v medicini.Dr. Aleš Holobarpabo predstavil vmesnike za neinvazivno spremljanje in vizualizacijo aktivnosti skeletnih mišic med rehabilitacijo in vadbo.

Prilagamo informacijo o predstavivi novih tehnologij v zdravstvu in vas še enkrat opozarjamo tudi na drugeInformacije in vabila k spremljanju pestrega in tehtnega dogajanja sodelujočih institucij.

Novinarji ste vabljeni k predhodniakreditaciji.

S spoštovanjem,

Miran MateGSM:+386 (0)41 263 107miran.mate@pomurski-sejem.si-------------------------------------

Pomurski sejem d.d.Cesta na stadion 2SI-9250 Gornja RadgonaT:+386 (0) 2 564 2 100F:+386 (0) 2 564 2 160-------------------------------------

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!