Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Pomladni Vseslovenski sejem prinaša predstavitve, izobraževalne vsebine in zabavo za vse generacije

Temenica, Šentvid pri Stični, 12. april 2018 – Prihodnji vikend bo veselo, zelo veselo. Na posestvu Gostilne pri Japu bo namreč potekal Vseslovenski sejem – pomlad 2018, kjer bo na kar 37.000 m2 razstavnih površin svoje dejavnosti predstavljalo več kot 250 podjetij iz Slovenije in sosednjih držav. Odlično bo poskrbljeno za vse generacije, dogodek je namreč družinam prijazen, brez vstopnine, z brezplačnim parkiranjem, številne animacije in igre za najmlajše pa povsem brezplačne.

Temenica, Šentvid pri Stični, 12.april 2018–Prihodnji vikend bo veselo, zelo veselo. Na posestvu Gostilne pri Japu bo namreč potekal Vseslovenski sejem – pomlad 2018, kjer bo na kar 37.000 m2 razstavnih površin svoje dejavnosti predstavljalo več kot 250 podjetij iz Slovenije in sosednjih držav. Odlično bo poskrbljeno za vse generacije, dogodek je namreč družinam prijazen, brez vstopnine, z brezplačnim parkiranjem, številne animacije in igre za najmlajše pa povsem brezplačne.

Odprtje sejma bo že vpetek, 20. aprila zjutraj, trajal pa bo do nedelje, 22. aprila zvečer. Pomladni Vseslovenski sejem se ponaša z bogatim in zanimivim programom. Obiskovalcem bo na voljo cenovno dostopna vožnja s helikopterjem, ogledali si bodo lahko tekmovanje vhitrostnem kiparjenju z motornimi žagami, prikazane in podrobnejepredstavljene bodo stare obrti(npr. kovaštvo), na ogled bodo različne poslikave telesa in drugo. Ljubiteljem bencinskih hlapov bodo namenjenerazstava ameriških in drugih starodobnikov, vožnja z buggy-ji ter druženje s svetovnim prvakom v motokrosuTimom Gajserjem– ta bo skupaj s svojo ekipo TEAM GAJSER uprizoril pravcati motokros šov. Program sejma bo obsegal tudi vrsto vsebin s področja varnosti v prometu – preizkus delovanja varnostnega pasu, pravilno oživljanje, umetno dihanje, uporaba defibrilatorja itd. Za lažji ogled vseh zanimivosti sejma bo obiskovalce med razstavnimi prostori vozilbrezplačni sejemski vlakec. Vseslovenski sejem – pomlad 2018 bo zaznamovala tudi glasba. Vpetekbodo obiskovalce zabavali Ansambel Nipera, Ansambel Smeh, Manca Špik ter glasbena skupina Ljubavnici. V soboto bodo na glasbeni oder stopili Ansambel Blaža Hutevca, Ansambel Roka Kastelca, skupini Brzina in Victory ter Tanja Žagar in Luka Basi. Za nedeljski glasbeni program pa bodo skrbeli Isaac Palma, Okrogli Muzikanti in Ansambel Krjavelj.

Vseslovenski sejem je vsesplošni sejem in pokriva širok spekter dejavnosti, med katerimi so kmetijstvo, mehanizacija, domača obrt, motociklizem, kolesarstvo, vse za dom in šport, vse za poroko, obrt, gradbeništvo, avtomobilizem, turizem, predstavitev občin, društva, trgovina, prosti čas in druge.

V želji po čim večji udeležbi so organizatorji sejma obiskovalcem v soboto zagotovili tudi 30-odstotni popust naprevoz z vlakom iz Ljubljane ali Novega mesta(do postaje Radohova vas – do sejma pa je organiziran brezplačen avtobusni prevoz).

Odlično bo poskrbljeno za najmlajše, saj velik del sejemskih površin zasedajo igrala, organizirana pa bo tudi animacija z izkušenimi animatorji. Najmlajši bodo lahko izdelovali zapestnice in verižice, se udeležili risalnih delavnic, spoznali pravega viteza ter preizkusili viteško opremo, spoznali bodo lokostrelkoBarbro Pio Križein se bojevali v bitki Urbani Gladiator – Mavrični Bojevniki. Za obilo smeha bosta zadolženi cirkuška predstava in poslikave obrazov, malčkom pa bodo na voljo tudi vožnje z avtomobilčki, spoznavanje veščin preživetja v naravi in še mnogo drugih aktivnosti.

Vljudno vabljeni.

www.vseslovenskisejem.si

Franc Fritz Murgelj

GSM: 041 699 770

E-NASLOV:franc.murgelj@ecetera.si

Foto: Vseslovenski sejem

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!