Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Deadpool v Cineplexxu

Kranj, 16. maj 2018 – Ljubiteljev Marvelovih filmov je v Sloveniji vedno več, kar pričajo polne dvorane na včerajšnjih premiernih projekcijah filma Deadpool 2 v Cineplexx kinih.

Kranj, 16.maj 2018– Ljubiteljev Marvelovih filmov je v Sloveniji vedno več, kar pričajo polne dvorane na včerajšnjih premiernih projekcijah filmaDeadpool 2v Cineplexx kinih. Marvelov klepetavi anti-junak se je vrnil! Večji, boljši in še bolj neumen kot kadarkoli prej.Obiskal je tudi Cinepelxx Kranj.Kar je izredno zabavalo njegove oboževalce, ki so si film premierno ogledali naVečeru superjunakov.Med njimi sta bila tudi akrobataFilip Kržišnik in Blaž Slaničter voditelj in stand up komikKlemen Bučan.Za dobro vzdušje sta v Kranju skrbelaDeadpoolter moderatorUroš Bitenc.Srečne izžrebance sta razveselila s filmskimi nagradami. Za sladkanje med filmom so poskrbelibomboni M&Ms.

Odzivi po filmu so bili pritrdilni, da je film izpolnil vsa pričakovanja. Po velikem uspehu prvega filma se v vlogi Deadpoola vrača Ryan Reynolds, ki je sodeloval tudi pri pisanju scenarija in produkciji. Zgodba je tokrat še bolj napeta in zabavna, polna značilnega črnega humorja in zajedljivih komentarjev glavnega junaka Wada oziroma Deadpoola.Predpremierne projekcije Deadpool 2 še danes, od četrtka, 17. maja pa redno na sporedu v vseh Cineplexx kinih.

Nakup vstopnic na:https://bit.ly/2J5iSZu

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!