Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

LJUDSKA GLASBA BO NAPOLNILA MARIBORSKI EUROPARK

V četrtek, 24. maja, z začetkom ob 10. uri bo na osrednjem prireditvenem prostoru v Europarku Maribor zazvenela ljudska glasba.

LJUDSKA GLASBA BO NAPOLNILA MARIBORSKI EUROPARK

V četrtek, 24. maja, z začetkom ob 10. uri bo na osrednjem prireditvenem prostoru v Europarku Maribor zazvenela ljudska glasba. V sklopuMednarodnega glasbenega festivala Pridne note 2018bodo tako slovensko ljudsko glasbo kot tudi ljudsko glasbo drugih narodov izvajali številni vrtci, šole, zavodi, ustanove ter društva z otroki, mladostniki in vsemi, ki so po srcu mladi. Pridružili se jim bodo že uveljavljeni glasbeniki, za dodatno popestritev pa bo poskrbela Srednja šola za oblikovanje Maribor.

Pridružite se nam in uživajte ob poslušanju slovenske in tuje ljudske glasbe.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta:petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta:tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

Foto: Bojan Mihalič

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!