Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na novinarsko konferenco pred pričetkom jubilejne, 25. kolesarske dirke Po Sloveniji

Vabilo na novinarsko konferenco pred pričetkom jubilejne, 25. kolesarske dirke Po Sloveniji Tik pred začetkom jubilejne, 25. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji, vas vabimo na novinarsko konferenco, ki bo v torek, 12. junija 2018 ob 17.00 uri, v hotelu Livada, Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice.

Vabilo na novinarsko konferenco pred pričetkom jubilejne, 25. kolesarske dirke Po Sloveniji

Tik pred začetkom jubilejne, 25. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji, vas vabimo na

novinarsko konferenco, ki bo vtorek, 12. junija 2018 ob 17.00 uri, v hotelu Livada, Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice.

Že drugo leto zapored bosta kolesarsko dirko Po Sloveniji, ki se pričenja13. junija ob 13.25 v Lendavi, neposredno in posredno prenašala takoEurosportkotRTV Slovenija. Na ta način želimo svetovno javnost še dodatno opozoriti na lepote pokrajine Slovenije in s tem izpostaviti zanimive turističnetočke, ki so sicer manj prepoznavne, a prav tako privlačne. Gostja novinarske konference, ki vam bo na voljo za več informacij o tem, bomag. Livija Kovač Kostantinovič,vodja korporativnega komuniciranja na Slovenski turistični organizaciji. Predstavili bomo tudi partnersko vlogo Slovenske turistične organizacije v sodelovanju z destinacijami, ki bodo dirko gostile. Na novinarski konferenci bo dan pred začetkom dirke poskrbljeno za aktualno kolesarsko zasedbo najbolj zvenečih kolesarskih imen v svetovnem merilu. Govorci bodo:

Rafal Majka(BORA hansgrohe),branilec naslova zmagovalca dirke Po Sloveniji 2017

Primož Roglič (Team Lotto NL Jumbo), branilec naslova zmagovalca dirke Po Sloveniji 2015 in trenutno 4. na jakostni lestvici svetovne serije ter ambasador 25. dirke Po Sloveniji, in

Marcel Kittel, (Team Katusha – Alpecin),eden najhitrejših kolesarjev, ki ima za seboj številne etapne zmage na največjih kolesarskih preizkušnjah, francoskem Touru, italijanskem Giru in španski Vuelti ter bo zagotovo krojil tudi razplet slovenske zelene pentlje.

Ob zaključku uradnega dela vas vljudno vabimo na kulinarično izkušnjo, na kateri bo v ospredju gastronomija iz Prekmurja. Prosimo, da svojo prisotnost potrdite na e-naslovpr@slovenia.infonajkasnejedo ponedeljka, 11. junija, do 12.00 ure. Veselimo sesrečanja z vami!

mag. Livija Kovač Kostantinovič Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13 SI-1000Ljubljana, Slovenija T:+386 (0)1 589 85 65 E:livija.kovac@slovenia.info W:www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!