Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Dana in Tetra Pak prinašata nepogrešljivo svežino poletja

Družbi Dana in Tetra Pak sta se odločili, da je z novim nepogrešljivim izdelkom, ki ga bodo predstavniki obeh družb predstavili na prvi poletni dan, čas za nove dogodivščine.

Družbi Dana in Tetra Pak sta se odločili, da je z novim nepogrešljivim izdelkom, ki ga bodo predstavniki obeh družb predstavili na prvi poletni dan, čas za nove dogodivščine. Nov izdelek, ki združuje preplet inovacij in edinstvenosti, bo predstavljen potrošnikom na slovenskem tržišču, kar bo prvo tržišče v jugovzhodni Evropi.

Oblikovalsko dovršeni izdelek sledi trendom in upošteva pričakovanja potrošnikov, ki si želijo priročen in modern izdelek, saj je zasnovan tako, da ustreza delovnemu in edinstvenemu življenjskemu stilu potrošnikov. To je pričakovani korak naprej po uspešnem sodelovanju Dana in Tetra Pak strokovnjakov, ki so že sodelovali pri razvoju BIO 100 % sokovi Dana Natural Selection.

Odličen za vroče poletne dni, bo nov izdelek družb Dana in Tetra Pak še dodatno dodal tisto piko na i razigranemu doživetju na plaži, športnim aktivnostim, udobju na poti ali pa spokojnosti doma.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!