Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov!

Delat grem! vas v sklopu Kreaitivnih in kulturnih industrij vljudno vabi na usposabljanje

Delat grem! vas v sklopu Kreaitivnih in kulturnih industrij vljudno vabi na usposabljanje:

Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov!

Na usposabljanjih Mala šola grafičnega oblikovanja plakatov se bodo mladi seznanili z osnovnimi koraki grafičnega oblikovanja, ki jih potrebujejo za pripravo in oblikovanje plakatov. Poseben poudarek bo na oblikovanju koncertnega plakata in plakata za družabni dogodek. Na usposabljanjih se bodo seznanili z likovno kompozicijo in teorijo, razvijali bodo likovno in medijsko komuniciranje ter se naučili spoznavati sporočilnost likovnega jezika. Drugi del usposabljanj bo temeljil na kreativnem tisku, kjer bodo mladi spoznali material, tehnologije in tehnološke zakonitosti grafike.

Usposabljanja bo vodil priznan in večkrat nagrajen mladi kreativec in oblikovalec Miha Škerget.

Pričetek vtorek19. junija, ob 16. uri, v prostorih Srednje oblikovne šole Maribor, Park mladih 8, 2000 Maribor. Usposabljanja bodo predvidoma trajala štiri termine.

Usposabljanja so namenjena vsem mladim med 15. in 29. letom, ki nimajo statusa zaposlitve.

Usposabljanja so brezplačna!

V MALO ŠOLO GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA PLAKATOV se lahko/morate prijavite na elektronski naslov:info@delatgrem.siali na telefonsko številko 051 659 929. Prijave zbiramo do ponedeljka 18. 6. 2018.

O projektu Delat grem!:

ProjektDelat grem!poteka pod okriljemMladinskega kulturnega centra Mariborin mladim ponuja sklope različnih usposabljanj, skozi katera imajo udeleženci možnost krepiti različna znanja in kompetence ter tako povečati možnosti za svojo zaposljivost. Usposabljanja sodijo vsebinsko tako na področje osebne rasti in asertivnosti, kot tudi na področje praktičnih usposabljanj, vezanih na razvoj idej, ki jih imajo mladi,srečanja s potencialnimi delodajalci ter možnosti opravljanja usposabljanj pri različnih delodajalcih.

Projekt je razdeljen na tri vsebinske sklope:Knjižnica znanj,Banka povezovanjterRazvijanje mladih sanj, vsak izmed njih nudi mladim svojevrstna usposabljanja.

Za več vtisov o našem delu na projektu lahko obišče:

Facebook stranSpletno stranPredstavitveni video

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!