Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Slovenija kot prva na svetu ureja področje glampinga

glamping je postal globalni trend za ljubitelje narave, ki iščejo nadstandardno izkušnjo na prostem. Ker gre za enega novih, hitro rastočih segmentov turizma, je v zadnjih letih prišlo do povečanja tako povpraševanja kot ponudbe, kar je poleg izvirnih in domiselnih oblik nastanitev prineslo tudi zmedo zaradi odsotnosti jasnih in nedvoumnih pravil.

Vabilo: Slovenija kot prva na svetu ureja področje glampinga

Spoštovani,

glamping je postal globalni trend za ljubitelje narave, ki iščejo nadstandardno izkušnjo na prostem. Ker gre za enega novih, hitro rastočih segmentov turizma, je v zadnjih letih prišlo do povečanja tako povpraševanja kot ponudbe, kar je poleg izvirnih in domiselnih oblik nastanitev prineslo tudi zmedo zaradi odsotnosti jasnih in nedvoumnih pravil. Z velikim veseljem vas obveščamo, da se je ideja o ureditvi razmer na tem področju izoblikovala prav v Sloveniji in da so nastali jasni in transparenti kriteriji za profesionalno in sistematično ureditev te hitro rastočeveje znotraj turizma. Blagovna znamkaWorld of Glampingje prva, ki bo tako v Sloveniji kot v svetovnem merilu uvedla segmentacijo in kategorizacijo ponudnikov glamping storitev ter tako prispevala k ureditvi tega segmenta turizma. V Sloveniji pa bodo tudi ocenjeni prvi glampingi na svetu. Vljudno vas vabimo na predstavitevblagovne znamke World of Glamping, na kateri bomo tudi razkrili, kateri slovenski glampingi so kot prvi na svetu pridobili kategorizacijo.

Dobimo se vponedeljek, 18. junija, ob 13.00 v Glamping Olimia Adria Village v Termah Olimia.

Vaši sogovorniki bodo:

Eva Štravs Podlogar, državna sekretarka na MGRT

mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije

Maja Dimnik, ustanoviteljica in lastnica blagovne znamkeWorld of Glamping

Vasja Čretnik, direktor prodaje in marketinga Terme Olimia

Steph Curtis-Raleigh, urednicaGlamping Business International

Peter Rusbridge, direktor Swan Events, organizatorsrečanjGlobal Glamping Summit

Prosimo, da svojo prisotnost na predstavitev potrdite do četrtka, 14. junija, na e-mail:pr@slovenia.info. Slovenska turistična organizacija bo za vas organiziralaprevoz v Glamping Olimia Adria Village v Podčetrtku. Odpotujemo 18. 6. ob 11.00 s ploščadi pred Gospodarsko zbornico, Dimičeva 13, Ljubljana. Prosimo, sporočite, če se boste peljali z nami. Veselimo sesrečanja z vami!

mag. Livija Kovač Kostantinovič Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13 SI-1000Ljubljana, Slovenija T:+386 (0)1 589 85 65 E:livija.kovac@slovenia.info W:www.slovenia.info

Foto: Sto

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!