Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Parada narodov Gold Wing motorjev

Velenje, 29. junij 2018 – Jutri, 30. junija, bo ob 15. uri iz kampa Jezero na pot krenila "Parada narodov" Gold Wing motorjev, ki bodo okrašeni z zastavami. Okrog tisoč motoristov se bo podalo na cca 40 minutno potovanje mimo klasirnice v Pesju, proti Šoštanju (mimo Osnovne šole Karla Destovnika – Kajuha Šoštanj) in Topolšici (mimo Gasilskega doma Topolšica). Peljali se bodo še skozi naselja Lajše, Ravne, Gaberke in Škale. Zadnji del poti bo potekal mimo Konjeniškega kluba Velenje, velenjskega mestnega stadiona in starega kina. Pot bodo zaključili v kampu Jezero.

Velenje, 29.junij 2018–Jutri, 30. junija, bo ob 15. uri iz kampa Jezero na pot krenila "Parada narodov" Gold Wing motorjev, ki bodo okrašeni z zastavami. Okrog tisoč motoristov se bo podalo na cca 40 minutno potovanje mimo klasirnice v Pesju, proti Šoštanju (mimo Osnovne šole Karla Destovnika – Kajuha Šoštanj) in Topolšici (mimo Gasilskega doma Topolšica). Peljali se bodo še skozi naselja Lajše, Ravne, Gaberke in Škale. Zadnji del poti bo potekal mimo Konjeniškega kluba Velenje, velenjskega mestnega stadiona in starega kina. Pot bodo zaključili v kampu Jezero.

V Velenju gostimo 35. evropskosrečanje motoristov Gold Wing, ki prihajajo iz več kot 30 držav.Organizator mednarodnegasrečanja Gold Wing motoristov je Združenje Gold Wing Slovenija, ki je član evropske Gold Wing federacije (GWEF), kjer je včlanjenih 26 evropskih držav. V Velenju so se jim pridružili tudi predstavniki Srbije, Makedonije, Monaka, Avstralije, Izraela in Moldavije.

Srečanje poteka po mednarodnih pravilih GWEF, ki ob spoštovanju prometnih predpisov in varnosti samih voznikov, z ustrezno motoristično opremo posebej izpostavljajo strpno vožnjo.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Foto: Staš Zupanc

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!