Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

AMY ADAMS JE NOVINARKA V HBO SERIJI „OSTRINA“ OD 9. JULIJA NA HBO-ju IN HBO GO-ju

Amy Adams bomo zelo kmalu gledali v glavni vlogi v dramski seriji „Ostrina“ (Sharp Objects), ki temelji na istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn. Premiera te osemdelne HBO serije bo 9. julija ob 20.00 h na HBO kanalu, prvi del pa bo na ta dan na voljo tudi preko storitve HBO GO.

Ljubljana, 2. julij 2018

Amy Adams bomo zelo kmalu gledali v glavni vlogi v dramski seriji „Ostrina“ (Sharp Objects), ki temelji na istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn. Premiera te osemdelne HBO serije bo 9. julija ob 20.00 h na HBO kanalu, prvi del pa bo na ta dan na voljo tudi preko storitve HBO GO.

„Ostrina“ spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko skuša rešiti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. Veliko nesoglasij ima s svojo mamo Adoro (Patricia Clarkson), kar jo počasi pahne nazaj k samopoškodovalnemu vedenju. Dodaten razlog za skrb, je tudi njena mlajša polsestra Amma, ki živi dvojno življenje.

Za Amy Adams je to prva glavna vloga v seriji, v preteklosti pa je prejela že pet nominacij za Oskarja za vloge v filmih „Ameriške prevare“ (American Hustle), „Gospodar“ (The Master), „Borec“ (The Fighter), „Dvom“ (Doubt) in „Minica“ (Junebug), osvojila pa je tudi dva Zlata globusa za „Ameriške prevare“ in „Big Eyes“. Poleg Patricie Clarkson, je vidno vlogo odigrala tudi Eliza Scanlen v vlogi Amme, Chris Messina kot detektiv Richard Willis, Elizabeth Perkins v vlogi lokalne opravljivke Jackie, Matt Craven kot načelnik policije in Miguel Sandoval v vlogi urednika.

Serijo je ustvarila Marti Noxon, režiral pa jo je Jean-Marc Vallée, znan po svojem delu na nagrajeni HBO seriji „Majhne laži“ (Big Little Lies). Jean-Marc Vallée, Gillian Flynn in Amy Adams so med drugim tudi izvršni producenti serije.

FOTOGRAFIJE V VISOKI RESOLUCIJI: https://filecloud.hbo.hu/url/mbgb2p1nt3g1

VIDEO NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=DlOBy7Ny9KM

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!