Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Dirka po Franciji julija na kanalih RTV Slovenija

Gledalci drugega programa Televizije Slovenija si bodo med 7. in 29. julijem 2018 lahko ogledali vseh 21 etap 105. Dirke po Franciji.

Gledalci drugega programa Televizije Slovenija si bodo med 7. in 29. julijem 2018 lahko ogledali vseh 21 etap 105. Dirke po Franciji.

TV SLO Najbolj prestižna etapna kolesarska dirka bo v letošnjem letu potekala po devetih do sedaj še nevidenih mestih in krajih. Kolesarji, ki bodo premagovali razdaljo 3351 kilometrov, bodo imeli na voljo le dva dneva počitka. Dirka je sestavljena iz osmih ravninskih, šestih gorskih in petih razgibanih etap, enega ekipnega in enega posamičnega kronometra. Komentator vseh etap dirke na TV SLO 2 bo Tomaž Kovšca, strokovni komentator bo Martin Hvastija. Novinar Miha Mišič bo prenose popestril z zanimivimi statističnimi podatki, David Črmelj pa s pripravo posebnih zgodb iz zakulisja Dirke po Franciji, kamor bo s snemalcem odšel v zaključni fazi dirke.

MMC Vse informacije o Dirki po Franciji boste našli na posebnem podportalu MMC-ja www.rtvslo.si/tour, uporabniki pa se bodo lahko pomerili tudi v Navidezni dirki.

VAL 202 Na Radiu Slovenija bodo dirko po Franciji spremljali v informativnih oddajah in športnih oddajah na Valu 202: Naval na šport, Športna sobota in Nedeljsko športno popoldne.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija

Foto: RTV SLO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!