Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Kempinski Palace Portorož je dobitnik nagrade Vodilni slovenski hotel 2018 s strani World Travel Awards

Portorož – 6. julij 2018: Hotel Kempinski Palace Portorož je bil nagrajen s prestižno nagrado s strani "World Travel Awards 2018", kjer je bil imenovan kot Vodilni hotel v Sloveniji za leto 2018.

Portorož – 6.julij 2018:Hotel Kempinski Palace Portorož je bil nagrajen s prestižno nagrado s strani "World Travel Awards 2018", kjer je bil imenovan kotVodilni hotel v Sloveniji za leto 2018.

Najuspešnejše evropske znamke iz potovalne industrije so bile sprejete na rdeči preprogi slovesne Gala prireditve v Zappeion Megaron Hall, Atene, Grčija. Gostitelj dogodka, "World Travel Awards", jetoleto praznoval jubilejno 25. obletnico podeljevanja nagrad, kar je naredilo celoten večer še toliko bolj poseben.

World Travel Awards delujejo v želji po širjenju prepoznavnosti, poznavanja ter praznovanja odličnosti v turizmu ter hotelirstvu. Sistem glasovanja deluje na bazi elektronskega glasovanja posameznih glasovalcev s celega sveta.

Thies C. Bruhn, Generalni Direktor hotela Kempinski Palace Portorož o prejetju nagrade pove:

"Nagrada predstavljavisoko zasluženo priznanje, da se je dobro, strateško ter kvalitetno delo v preteklosti obrestovalo, ter prepoznava konstantno predanost ekipe k zagotavljanju nepozabne in personalizirane izkušnje gostu, obarvane z edinstvenim Kempinski nivojem storitve luksuznega evropskega hotelirstva. Ta nagrada nam vsem v hotelu Kempinski Palace Portorož prinaša dodaten zagon za trdo, kvalitetno ter profesionalno delo tudi v prihodnje."

​​K​ontakt za odnose z javnostmi:​Petra ZiererMarketing & E-commerce ExecutiveKempinski Palace PortorožObala 45 ·6320 Portorož · SloveniaTel:+386 (0)5 692 7666· Mobile:+386 (0)40 457 171petra.zierer@kempinski.comwww.kempinski.com/portoroz· Kempinski - Hoteliers since 1897

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!