Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vprašaj me, tu sem doma

Turizem Bled je v sodelovanju s Turističnim društvom Bled letošnje poletje pripravil projekt Ask me I"m local ali Vprašaj me, tu sem doma, v okviru katerega se bodo blejski domačini prelevili v informatorje.

Turizem Bled je v sodelovanju s Turističnim društvom Bled letošnje poletje pripravil projekt Ask me Im local ali Vprašaj me, tu sem doma, v okviru katerega se bodo blejski domačini prelevili v informatorje.

Blejski domačini se bodo letošnje poletje prelevili v informatorje. Med Grand Hotelom Toplice, Grajskim kopališčem ter avtobusno postajo Bled bodoobiskovalcem nudili osnovne informacije o destinaciji, o tem, kje lahko najdejo javno kopališče, restavracije, zdravstveni dom, pa o blejskih znamenitostih ter tudi o tem, kako se na Bledu primerno vesti.

Destinacija Bled je ena izmed najbolj zelenih destinacij na svetu. Turizem Bled je trajnostni usmertivi posveča posebno pozornost, zato je pred kratkim izdal zgibanko, ki je v infocentrih na voljo natisnjena na brezlesnem papirju. Gosta informira o želji prebivalcev Bleda po spoštovanju izjemne naravne in kulturne dediščine.

Kontakt za objavo TTA novic

mag. Livija Kovač Kostantinovičvodja korporativnega PRtel.:01 589 85 65e-naslov:livija.kovac(at)slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!