Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Švedska: B2B srečanja za proizvajalce ekoloških živil in naravnih proizvodov

Je vaše podjetje proizvajalec ekoloških živil ali naravnih proizvodov, ki želi širiti svoje prodajne kanale v nordijski regiji?

Švedska: B2B srečanja za proizvajalce ekoloških živil in naravnih proizvodovKraj:Švedska, MalmöOrganizator:Mednarodno poslovanje/CEMPKontakt:Nataša Turk, 01 5898 152, natasa.turk@gzs.si

B2B srečanja za proizvajalce ekoloških živil in naravnih proizvodov

Švedska, Malmö, 14. in 15. november 2018

Spoštovani!

Je vaše podjetjeproizvajalec ekoloških živilalinaravnih proizvodov, ki želi širiti svoje prodajne kanale v nordijski regiji?

Če je odgovor pritrdilen, vas vljudno vabimo, da se svojo ponudbo predstavite na organiziranihB2B srečanjihstrgovskimi posredniki ekološke hrane in pijače, predstavniki sektorja zdravega načina življenja, prehranjevanja, naravne lepote ter samooskrbe, ki bodo potekala v švedskemMalmö-u, 14. in 15. novembra 2018. Dogodek, ki ga organizirajo partnerji Enterprise Europe Network, sovpada s sejmomaNordic Organic Food FairinNatural Products Scandinavia.

Prijava:

Priporočila za uspešno predstavitev vašega podjetja ter samo udeležbo na B2B srečanjih so podrobno opisana naspletni strani organizatorja dogodka.Udeležbo na dogodku potrdite preko spletnegaprijavnega obrazca.

Kotizacija:

Udeležba na B2B srečanjih jebrezplačna. Strošek neudeležbe na dogodku ali odpovedi udeležbe po 5. novembru 2018 znaša 100,00 EUR.

Udeleženci dogodka:

Predstavitveniprofili udeležencev B2B srečanj,ki se dnevno posodabljajo, so objavljenitukaj.

Pomembnidatumiza udeležence dogodka:

ØDo 31. oktobra 2018prijavana dogodek.

ØOd 1. oktobra do 4. novembra 2018izbor B2B srečanj trgovskih posrednikov s proizvajalci(in ne obratno).Proizvajalci predlagana B2B srečanja potrdijo ali zavrnejo.

Ø5. novembra 2018 izbrani udeleženci B2B srečanj prejmejopreliminarni urnik srečanj.

Organizatorji dogodka:

Slovenski promotor dogodka in kontakt za dodatne informacije je GZS, Nataša Turk, Enatasa.turk@gzs.si; T 01 58 98 152.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!