Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ladies night s filmom Milo za drago (Simple favor)

Včeraj so na svoj račun prišle ljubiteljice trilerjev in dobile težko pričakovan odgovor na vprašanje "Kam je izginila pogrešana Emily?" Eleganten trilerMilo za drago (Simple favor), poln preobratov in izdaj, skrivnosti in razodetij, ljubezni in zvestobe, umora in maščevanja z Blake Lively in Anno Kendrick v glavni vlogi je bila odlična izbira za obisk kina.

Ladies night s filmom Milo za drago (Simple favor)

Včeraj so na svoj račun prišle ljubiteljice trilerjev in dobile težko pričakovan odgovor na vprašanje "Kam je izginila pogrešana Emily?" Eleganten trilerMilo za drago (Simple favor),poln preobratov in izdaj, skrivnosti in razodetij, ljubezni in zvestobe, umora in maščevanja zBlake LivelyinAnno Kendrickv glavni vlogi je bila odlična izbira za obisk kina.V mariborskem Cineplexxu je za dobro vzdušje na septembrskem Ladies nightu skrbela moderatorkaMihaela Margan.Prost večer si je vzela tudi plesalkaGordana Grandošek Whiddon, ki je prišla s prijateljico, znano fotografinjo,Natalijo Jelušič Babič. V Kranju so se ženskega večera udeležile tudislovenske blogerke in vlogerke; mami blogerkaMaja Muričin mlada vlogerkaLana Novak Šimencsta si film ogledali s prijateljico, mladaTiaPetekpa v družbi svoje mame.Tina Gučekje prijeten večer v kinu preživela s svojim možem. V družni prijateljic sta prišli šeNina Uršičin manekenkaKatarina Jurkovič.Za dobro vzdušje je poskrbela moderatorkaAzra Selimanovič.Obiskovalke so se razveselile svežega izvoda revijeLady,srečnanagrajenka pa je prejela filmsko nagrado. Za sladkanje med filmom so tokrat poskrbelibomboni M&Ms.

Mlada TiaPetekz mamo

Foto: Sandi Fišer; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA

Milo za drago (Simple favor) v vseh Cineplexx kinih od 13. septembra

Milo za drago je zgodba o mami blogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju njene najboljše prijateljice Emily (Blake Lively). Stephanie se pri iskanju pridruži Emilyin mož, Sean (Henry Golding). Zgodba temelji na knjižni uspešnici pisateljice Darcey Bell iz leta 2017.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

Foto: Sandi Fišer

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!