Prihajajoči dogodki

Junij 2020

Vabilo na predstavitev obnovljene vinilne izdaje prvenca Pankrtov Dolgcajt

Vabimo vas, da skupaj s Pankrti v torek, 9. junija 2020, v ČinČinu (Tržaška cesta 2, Ljubljana), ob 12. uri proslavimo izid jubilejne vinilke. Pankrti bodo na voljo tudi za izjave. Prosimo vas, da nam svojo udeležbo sporočite do ponedeljka, 8. junija 2020, do 12. ure z odgovorom na akreditacije@rtvslo.si.

Projekt POLET: 9. izobraževanje (modul II.) z naslovom: "Interna komunikacija - ustvarjanje pozitivne kulture na delovnem mestu"

VABILO NA E-IZOBRAŽEVANJE Zaradi trenutnih razmer v povezavi z epidemijo COVID-19 smo prilagodili način izobraževanj v okviru projekta "Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)" in za vas trenutno pripravljamo nabor e-izobraževanj, ki odpirajo nove možnosti za učinkovit prenos znanja in pomembnih informacij. Vljudno vas vabimo na sledeče e-izobraževanje v mesecu JUNIJU 2020:

Zbor članov ETIM Slovenija

Kraj: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana G) Organizator: ETIM Slovenija, Zbornica elektronske in elektroindustrije Kontakt: Mitja Virant, 01 5898 303, mitja.virant@gzs.si