Naša edinstvena ponudba

Paketi za posameznike, ekipe in podjetja vseh panog ter velikosti

Ne veste katera storitev je prava za vas?
Pokličite nas!

ali nam pišite preko e-pošte

Ponujamo tudi pakete po meri glede na vaše potrebe. Za več informacij se obrnite na našega predstavnika.

Pogosta Vprašanja

Ključna beseda je lahko katerakoli beseda ali besedna zveza (npr. dostava), ki ji želite slediti po spletu. To je lahko ena beseda ali slogan (npr. dostava na dom). Za sledenje večim ključnim besedam lahko izberete višji naročniški paket.

Medijski zadetek je en rezultat – to je edinstven prispevek v novicah, tisku, spletu, družbenih omrežjih, blogih, oddajah in drugod, ki vsebuje eno od ključnih besed katerim sledite. Za prejem večih zbranih omemb lahko izberete višji naročniški paket.

Ne. Nikoli ne zaračunamo več kot je cena naročniškega paketa, ki ga izberete. Če vaš račun zbere več medijskih zadetkov, kot dovoljuje vaš naročniški paket, se bomo obrnili na vas in se pogovorili o morebitni nadgradnji.

Da. Naročniški paket lahko prilagodimo vašim posebnim potrebam.

Seveda! Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za preizkus. Kreditna kartica ni potrebna.

Da, naše storitve so na voljo tudi z letno naročnino. Enostavno nas kontaktirajte in z veseljem bomo vaš paket spremenili v letno naročnino s popustom.

V tem primeru nas prosimo kontaktirajte, da se prilagodimo vašim potrebam in željam.

Sprejemamo kartice MasterCard, Visa ali Maestro. Za stranke, ki so naročene letno, sprejemamo tudi bančna nakazila. Za možnosti plačil po meri nas prosimo kontaktirajte.

Naši partnerji

Poslujemo s partnerji vseh velikosti – od posameznikov, malih podjetnikov pa do velikih korporacij.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

©Press Clipping 2021, vse pravice pridržane.