Tri desetletja inovacij:
Press Clipping praznuje
30 let uspeha

Od majhne ekipe z lepilom in škarjami v letu 1994 do danes, ko smo prepoznani globalno, Press Clipping praznuje 30 let inovacij v medijskem monitoringu. Naša zgodovina je zaznamovana z rastjo, ki temelji na nenehnem izobraževanju in ohranjanju družbene odgovornosti, kar nam je omogočilo, da postavimo merila v panogi.

Ob združevanju napredne tehnologije in umetne inteligence, Press Clipping še vedno daje prednost ljudem in čustvom, kar poudarja človeški element v svetu tehnologije. Vključevanje trajnostnega razvoja v poslovne procese nam omogoča, da postavljamo standarde za odgovorno poslovanje.

30

Let
izkušenj

4500

Zadovoljnih strank
po vsem svetu

25M

Prebranih
člankov

30 Let Pionirstva:
Potovanje Press Clippinga

Pregled tridesetletne transformacije Press Clippinga, ki prikazuje ključne mejnike in pomembne trenutke podjetja.

Naj bo komuniciranje enostavno, smiselno in hitro

Stiki z mediji

Okrepite svoj medijski profil z našo pomočjo pri oblikovanju in distribuciji tiskovnih sporočil ter organizaciji medijskih dogodkov. Naš pristop zagotavlja, da vaše novosti dosežejo prave ljudi ob pravem času.

Komunikacijska podpora

Naša celovita podpora vam pomaga učinkovito upravljati z vsemi vidiki vašega komunikacijskega načrta, od družbenih omrežij, priprave specializiranih adrem do kriznega komuniciranja. Skrbimo, da so vaša sporočila jasna, koherentna in pravočasno dostavljena vašim ciljnim skupinam.

Svetovanje

Nudimo strokovno svetovanje za optimizacijo vaših komunikacijskih procesov in upravljanje kriznih situacij. Z našimi orodji, kot je AlarmClip, in metodami lahko proaktivno naslavljate izzive in ohranjate trden ugled v vsaki situaciji.

Oglejte si nekaj
del iz naše zbirke projektov

Kakšen je vaš izziv?
Rešimo ga skupaj!